Shopping: I Roma finner du det meste

I Roma er det mange butikker å velge mellom. Vi hjelper deg med gode tips om hvor du finner de beste handlesentrene, designerbutikkene og markedene.

Armani - shopping i RomaItalia er kjent for sine mange verdensberømte designere. I to parallellgater ut fra Spansketrappen, finner du en rekke store og kjente motehus. I Via Condotti ligger blant annet Armani, Gucci, Prada, Valentino og MaxMara. Mens i Via Borgognona finner du blant annet Versace, Dolce & Gabbana og Laura Biagiotti.

I Via del Corso finner du all slags butikker; skobutikker, sportsbutikker, musikkbutikker og mye mer. Dette er et område hvor man kan finne billigere varer enn hos de nevnte motehusene.

Campo de' FioriEr du på jakt etter god italiensk mat som du kan ta med deg hjem, da anbefales matmarkedet Campo de’ Fiori. Dette er et matmarked som virkelig lever opp til forventningene. Her anbefales det å dra tidlig om morgenen, når det ikke er så mye sol og når det er frisk luft.

Av kjøpesentre som er verdt å nevne er blant annet Coin, hvor man finner merkeklær til damer og herrer. Her finner du blant annet parfymer, sko, vesker, kjøkkenutstyr og baderomsutstyr. Et annet bra kjøpesenter er Rinascente, hvor du finner litt mer eksklusive klær, sko og parfymer.

Billige flybilletter til Roma

Flybilletter til Roma


  • Sammenligner alle flyavganger
  • Finner billige flybilletter raskt
Flybilletter til Roma

Biletter fra 1057,-


Søk nå!
Hoteller i Roma

Bestill hotell i Roma


  • Gode tilbud
  • Bonus overnattinger
  • 2 261 ulike hotell
Bestill hotell i Roma

Opptil 60% rabatt


Bestill her!