Mat & drikke: det beste av det italienske kjøkken

Her får du gode tips om gode restauranter, barer som er verdt et besøk og noen forskjellige typer klubber man kan oppleve på kveldstid og utover natten i Roma. Her vil vi gi deg gode tips om hvor du finner gode restauranter og kafeer, og også enkle restauranter og kafeer.

Restauranter

Cesare i RomaCesare er en veldig populær restaurant i Prati, like i nærheten av Vatikanet. Menyen består av en rekke klassiske italienske retter. Adressen til denne restauranten er Via Crescenzio 13.

Antico Arco er en bra restaurant som ligger i turiststrøket Trastevere. Her kan du velge særdeles god mat fra en variert og spennende meny. Piazzale Aurelio 7 er adressen hit.

La Rosetta i RomaEr du derimot på jakt etter sjømat, så kan La Rosetta anbefales. Dette regnes som en av Romas aller beste restaurant på fisk- og skaldyrmat. Adressen er Via della Rosetta 8-9.

Er du ute etter en mer eksklusiv restaurant, er Bolognese et sted å anbefale. Det er et kostbart alternativ, men man får servert veldig god mat. Her kan man forvente å kunne støte på diverse kjendiser, og man må også regne med paparazzi-fotografer utenfor. Her bør det bestilles bord i god tid. Adressen er Piazza del Popolo, og på telefonnummer +39 06 3611473 kan man bestille bord.

Caféer

Gelato di San Crispino i RomaCaffè Sant’Eustachio kan du velge mellom en rekke kaffevarianter. Lokalet er særegent med kaffesekker på gulvet og bilder av kaffeplantasjer på veggene. Adressen hit er Piazza Sant´Eustachio 12.

Er du interessert i å besøke en god isbar? Da kan Gelato di San Crispino være stedet for deg. Dette er regnet som en av Romas aller beste isbarer. Dette stedet finner du på Via della Panetteria 42.

Barer & Uteliv

Bar della Pace i RomaBar della Pace er det beste stedet i Roma om du er på jakt etter en cocktail. Her vanker det også en god del kjendiser, til tross for stadig økning i antall turister på utestedet. Adressen er Via della Pace 4-7.

Ønsker du å dra ut på et litt mer folkelig utested, så er Bar del Fico stedet for deg. Her er det også veldig bra trykk, og svært god stemning. Adressen er Piazza del Fico 26.

Goa er et av Romas største diskoteker, hvor det hver helg er flere hundre mennesker på dansegulvet. Det er også lasershow. Adressen er Via Libetta 13.

La Maison er stedet som ofte har internasjonale kjendiser som gjester i egen vip-avdeling. Dette utestedet ligger i den historiske delen av Roma, og adressen er Vicolo dei Granai 3.

Billige flybilletter til Roma

Flybilletter til Roma


  • Sammenligner alle flyavganger
  • Finner billige flybilletter raskt
Flybilletter til Roma

Biletter fra 1057,-


Søk nå!
Hoteller i Roma

Bestill hotell i Roma


  • Gode tilbud
  • Bonus overnattinger
  • 2 261 ulike hotell
Bestill hotell i Roma

Opptil 60% rabatt


Bestill her!